فوت و فن های دستور طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
فوت و فن های دستور طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
مواد لازم برای تهیه خورش گل کلم با گوشت چرخ کرده :
گل کلم: یک عدد کوچک
گوشت چرخ کرده:۲۵۰ گرم
پیازسرخ شده:۲ قاشق سوپ خوری
پیاز درسته: ۱ عدد کوچک
سیر تازه :۱ بته
رب گوجه فزنگی: ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم
آبلیمو:۲ قاشق غذا خوری
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
ابتداگل کلم را خورد کرده و خوب میشوییم سپس در روغن تفت میدهیم.
حال سیرها را از پوست جدا میکنیم ، میشوییم و هر حبه سیر را ۲ نیم کرده وکمی در روغن سرخ میکنیم.
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز کوچک و کمی نمک و فلفل خوب ورز میدهیم و به شکل
گلوله های کوچک در میاوریمو با پیاز سرخ شده میگذاریم کمی تفت بخورد.سپس رب گوجه
را هم با گوشت کمی تفت میدهیم و ۲ لیوان آب به این مواد اضافه کرده و میگذاریم تا خورش
جوش بیاید. حال سیر و گل کلم سرخ شده و کمی نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران را به ظرف
خورش اضافه کرده و میگذاریم خورش نیم ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا تقریبا به روغن بیفتد .
فوت و فن های دستور طرز تهیه خورش گل کلم خوشمزه و مجلسی
[ بازدید : 314 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]